Dienstverband

Dutch Recruiters biedt meerdere mogelijkheden om bij onze opdrachtgever aan je nieuwe uitdaging te beginnen. De uiteindelijke vorm van het dienstverband is afhankelijk van zowel jouw wensen als de wensen van de opdrachtgever. Onze werkwijze en de sollicitatieprocedure blijft bij alle vormen hetzelfde.

Vast
Indien er een vacature ingevuld wordt bij onze opdrachtgever ga je een arbeidsovereenkomst aan waarbij je rechtstreeks in dienst treedt. De onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden voer je zelfstandig. Vanzelfsprekend zullen wij je bijstaan en adviseren waar mogelijk. Hierbij kun je denken aan vragen over het contract, de beloning, pensioen en bijvoorbeeld de opzegging bij je huidige werkgever.

Interim
Indien gekozen wordt voor een interim opdracht, dan verzorgt Dutch Recruiters het bemiddelingstraject en de overeenkomst met de opdrachtgever. Deze overeenkomst wordt afgesloten voor een vooraf overeengekomen periode. De administratieve afhandeling en facturatie verzorg je zelfstandig. Voor veel freelancers kan het echter voordeliger zijn om via een payroll organisatie te werken. Deze treedt op als detacheringspartij, waarbij de arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd. Wij werken nauw samen met een goede payroll organisatie.

Bij de start van het dienstverband is altijd duidelijk of onze opdrachtgever de intentie heeft om je uiteindelijk vast in dienst te nemen.