Dutch Recruiters

Diensten:
 • Interim Recruitment.
 • Recruitment Proces Outsourcing.
 • Detachering.
 • Werving & Selectie.

 • Benieuwd wat Dutch Recruiters voor u kan betekenen? Bel +31 (0)85 401 47 99 of mail naar info@dutchrecruiters.com

  dienstverlening

  Detachering en Werving & Selectie
  Bij detachering en werving & selectie nemen wij u de zorg voor het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel uit handen. Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen gaan wij middels beproefde wervingsmethodieken op zoek naar de best passende kandidaat. U mag van ons verwachten, dat wij u alleen kandidaten voorstellen die passen in het opgestelde profiel. De door ons voorgestelde kandidaten hebben wij altijd uitgebreid geïnterviewd en daarnaast trekken wij referenties na.

  Detachering
  U kunt de keuze maken een door Dutch Recruiters aangedragen kandidaat in te huren via detachering. Detachering is voor u interessant indien u nog niet weet hoe uw orderportefeuille zich gaat ontwikkelen of als u de samenwerking met een kandidaat wat langer wilt bekijken.

  Bij detachering bent u niet de formele werkgever waardoor u geen arbeidsrechtelijke risico’s loopt. U betaalt een vooraf overeengekomen tarief voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Bij ziekte en vrije dagen betaalt u niets. Detachering is voor u flexibel waarbij u, onder bepaalde voorwaarden, tussentijds kunt opzeggen. Loopt de samenwerking met onze kandidaat zo goed, dat u de werknemer zelf in dienst wil nemen dan kan dat.

  Werving & Selectie
  Bij werving & selectie verzorgt Dutch Recruiters het werving- en selectieproces. Zodra u via Dutch Recruiters de juiste kandidaat hebt gevonden neemt u de kandidaat zelf in dienst en brengen wij u een vooraf overeengekomen fee in rekening. Omdat wij vertrouwen hebben in onze dienstverlening is onze garantieregeling van toepassing.

  Recruitment op maat
  Vindt u de reguliere dienstverlening van bureaus te kostbaar of bent u veel tijd kwijt met de communicatie naar kandidaten en bureaus? Dan is recruitment op maat iets voor u. Samen met Dutch Recruiters bepaalt u op welke manier en tot op welke hoogte u het werving- en selectieproces wilt uitbesteden. Wilt u iemand voor enkele dagdelen op interim basis inhuren om voor u het recruitmentproces te organiseren? Of wilt u alleen de uitvoerende taken van het recruitmentproces bij een andere partij neerleggen zodat uw HR afdeling zich kan bezighouden met haar kerntaken? Alles is mogelijk.

  Neem voor meer informatie over ons uitgebreide scala aan mogelijkheden contact op met één van onze Dutch Recruiters.