Jouw nieuwe uitdaging

Dutch Recruiters begeleidt recruitmentprofessionals naar een nieuwe uitdaging. Dat kan in de vorm van een nieuwe interim opdracht zijn, maar ook als je voorkeur uitgaat naar een vaste baan. Jouw wensen, ambities en kwaliteiten staan centraal. Door een gedegen voorbereiding en de rol van sparringpartner tijdens selectieproces, ben je in staat gefundeerd te kiezen voor een werkplek die bij je past. We zoeken kandidaten die het beste uit zichzelf en hun carrière willen halen. Vanuit onze gedrevenheid en betrokkenheid zoeken wij een passend bedrijf. We beschikken daartoe over een actueel netwerk van opdrachtgevers, waardoor we onze kandidaten continuïteit aan passende opdrachten kunnen bieden.

Bedrijfscultuur
Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij dat een succesvolle nieuwe stap in je carrière niet alleen afhankelijk is van de inhoud van de functie en de beloning. Jouw persoonlijkheid moet matchen met de sfeer en cultuur van de organisatie waar je aan de slag gaat. Omdat wij zowel met onze kandidaten als met onze opdrachtgevers langdurige relaties aangaan, kunnen wij goed inschatten of jouw persoonlijkheid past bij de kleur van een organisatie.

Kennis maken
Geïnteresseerd in wat Dutch Recruiters voor je kan betekenen, neem dan contact op of schrijf je in. Een kennismakingsgesprek proberen wij in te plannen in jouw regio en op een tijdstip dat het jou uitkomt. Graag een gesprek na werktijd? Dat is geen probleem bij ons.