Dutch Recruiters

Diensten:
 • Interim Recruitment.
 • Recruitment Proces Outsourcing.
 • Detachering.
 • Werving & Selectie.

 • Benieuwd wat Dutch Recruiters voor u kan betekenen? Bel +31 (0)85 401 47 99 of mail naar info@dutchrecruiters.com.

  opdrachtgever

  Dutch Recruiters is gespecialiseerd in recruitment. Door onze achtergrond zijn wij uitstekend in staat om te beoordelen of kandidaten vakinhoudelijk binnen het zoekprofiel passen. Maar niet alleen het vakinhoudelijke aspect is belangrijk. De match tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de sfeer en cultuur van uw organisatie bepalen voor een groot deel het succes. Wij besteden hieraan uitgebreid aandacht tijdens het selectieproces.

  Tijdens een gesprek bespreken we de vacature, doen wij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Daarna gaan wij middels beproefde wervingsmethodieken op zoek naar de best passende kandidaat. U mag van ons verwachten dat wij u alleen kandidaten voorstellen die passen in het opgestelde profiel. De door ons voorgestelde kandidaten hebben wij altijd uitgebreid geïnterviewd en daarnaast trekken wij referenties na.

  Recruitment op maat
  Dutch Recruiters weet dat voor iedere organisatie , maatwerk geleverd moet worden. Afhankelijk van uw wensen, bedrijfsgrootte of andere factoren analyseren wij samen met u op welke manier wij u de beste oplossing kunnen bieden. Wilt u iemand voor enkele dagdelen op interim basis inhuren om voor u het recruitment proces te organiseren? Of wilt u alleen de uitvoerende taken van het recruitment proces bij een andere partij neerleggen zodat uw HR afdeling zich kan bezighouden met haar kerntaken? Alles is mogelijk.