Selecteer een pagina

Onze laatste vacatures

staat jouw droombaan erbij?

Director of Sales (Agile Nxt) – ‘t Gooi

Fulltime | HBO/WO | € 75.000,-/€ 100.000,-

Voor één van onze meest inspirerende opdrachtgevers, een toonaangevende en vooruitstrevende IT-organisatie, zijn we voor de unit Agile Transformation op zoek naar een gepassioneerde, innovatieve Director of Sales met een ‘works to play and play to win’ mentaliteit. Dus houd je ervan om de Sales een boost te geven en naar een hoger niveau te tillen? Ontwikkel en implementeer je graag een effectieve salesstrategie en weet je een cultuuromslag binnen je afdeling, maar ook bij klanten te bewerkstelligen? Krijg je een kick van succesvol zijn en wil je deel uitmaken van een fantastisch team, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature ->

Senior Inside Sales – Hilversum

Fulltime/40 uur | HBO | €3.400,-/€4.900,-

Voor één van onze meest inspirerende opdrachtgevers, een toonaangevende en vooruitstrevende IT-organisatie met een eigen, snelgroeiende academy, zijn we op zoek naar een enthousiaste, ervaren Senior Inside Sales met een ‘works to play and play to win’ mentaliteit.

Bekijk vacature ->

Office Manager – Hilversum

Fulltime/40+ uur | HBO | €3.000,-/€3.800,-

Heb jij de ‘can do’ mentaliteit, sterke communicatieve vaardigheden, oog voor detail en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij één van onze mooie opdrachtgevers. Dan is dit je kans om bij een ‘not your typical’ IT-bedrijf als Xebia te komen werken!

Bekijk vacature ->

contact, vragen of koffie?

Dutch Recruiters
Zutphensestraatweg 2
6953 CK  dieren

+31 (0)313 785 036
info@dutchrecruiters.com

X