Selecteer een pagina

Onze laatste vacatures

staat jouw droombaan erbij?

Salesmanager (Young Professional) – Arnhem

Full-time | HBO | € 3.000.00,- / € 4.000.00,-

Gaat jouw Saleshart als “young professional” sneller kloppen wanneer jij, samen met het team dat je coacht, een unieke dienstverlening levert die onze wereld “Groener” maakt? Dan ben jij misschien de Salesmanager die wij zoeken! Jij gaat aan de slag om voor klanten grote financiële voordelen en een duurzame manier van bedrijfsvoering door te voeren. In deze functie zorg je er samen met je Salespartners voor dat de beste resultaten behaald worden en een ultieme interne en externe klanttevredenheid wordt nagestreefd. Het leveren van de beste prestaties en werken met plezier en passie zijn zaken die jou drijven en waar je enthousiast van wordt. Onze mooie opdrachtgever, Stip Connected in Arnhem, is een jonge, zeer succesvolle organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van complexe pv-projecten (zonnepanelen) voor het MKB+ en grootbedrijf. Een nieuwe interessante groeimarkt waar Stip Connected samen met Tesla aan werkt zijn de laadpalen voor het snelgroeiende aantal elektrische auto’s. Kortom, wellicht is dit jouw nieuwe uitdaging en een mooie start van het jaar 2020!

Bekijk vacature ->

Director of Sales (Agile Nxt) – ‘t Gooi

Fulltime | HBO/WO | € 75.000,-/€ 100.000,-

Voor één van onze meest inspirerende opdrachtgevers, een toonaangevende en vooruitstrevende IT-organisatie, zijn we voor de unit Agile Transformation op zoek naar een gepassioneerde, innovatieve Director of Sales met een ‘works to play and play to win’ mentaliteit. Dus houd je ervan om de Sales een boost te geven en naar een hoger niveau te tillen? Ontwikkel en implementeer je graag een effectieve salesstrategie en weet je een cultuuromslag binnen je afdeling, maar ook bij klanten te bewerkstelligen? Krijg je een kick van succesvol zijn en wil je deel uitmaken van een fantastisch team, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature ->

Product Manager Medical Devices – Betuwe

Full time/40 uur | HBO/WO | € 5.500,-/€ 6.200,-

Zoek jij jouw volgende uitdaging in de wereld van de Medical Devices en ben jij die enthousiaste, coachende manager die er voor zorgt dat onze opdrachtgever de nummer 1 van de wereld blijft in hun specialisme binnen de medische hulpmiddelen branche?

Bekijk vacature ->

Senior Inside Sales – Hilversum

Fulltime/40 uur | HBO | €3.400,-/€4.900,-

Voor één van onze meest inspirerende opdrachtgevers, een toonaangevende en vooruitstrevende IT-organisatie met een eigen, snelgroeiende academy, zijn we op zoek naar een enthousiaste, ervaren Senior Inside Sales met een ‘works to play and play to win’ mentaliteit.

Bekijk vacature ->

Inside Sales (Academy) – Hilversum

Fulltime/40 uur | HBO | €3.100,-/€4.600,-

Je bent een gepassioneerde professional met een winnaarsmentaliteit, die het salesspel als geen ander beheerst! Voor de trainingsunit van één van onze meest inspirerende opdrachtgevers, een toonaangevende en vooruitstrevende IT-speler, zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste, ervaren Inside Sales.

Bekijk vacature ->

contact, vragen of koffie?

Dutch Recruiters
Zutphensestraatweg 2
6953 CK  dieren

+31 (0)313 785 036
info@dutchrecruiters.com

X